Ema Andrea: E Kam Menduar Të Largohem Nga Shqipëria, Ja Pse Më Paragjykonin..

Aktorja Ema Andrea ka dhënë një intevistë për emisionin “Pop Culture” në Top Channel. Ajo ka treguar për jetën e saj gjatë periudhës së komunizmit.

“Në atë kohë jam penalizuar që kam qenë e drejtë, madje edhe për bukurinë. E bukura gjithmonë paragjykohet sepse është mendja e mbyllur jo se ndërgjegjja nuk e do të bukurën”, ka treguar Ema.

Më tej aktorja e njohur ka rrëfyer se shumë shpesh ka dashur të largohet nga Shqipëria.

“E kam menduar që 16-17 vjeç të largohem nga Shqipëria. Gjithmonë kam dashur të largohem, por në një moment u dorëzova sepse ky vend gjente gjithmonë motiv për të më mbajtur, gjithmonë dilte një projekt. Ky vend më ka zgjedhur dhe e kam zgjedhur”, ka treguar Ema Andrea.