E thotë Pëllumb Pipero: Ja kur do të largohet koro.nav.irus nga Shqipëria:Super lajm

LAJME

E thotë Pëllumb Pipero: Ja kur do të largohet koro.nav.irus nga Shqipëria:Super lajm

E thotë Pëllumb Pipero: Ja kur do të largohet koro.nav.irus nga Shqipëria:Super lajm

M jeku Pëllumb Pipero ka deklaruar se fundi i marsit, apo gjysma e prillit do të na gjejë me numër të kufizuar r astesh dhe se vera do të jetë e qetë e deri nga fundi i vitit do të jemi shumë më të çliruar.Siç u shpreh m jeku, një pjesë e madhe e ka kaluar v irusin dhe se me ngrohjen e kohës edhe masat do të relaksohen. Pipero shtoi se në 4-5 muaj Shqipëria mund të arrij im unitetin kolektiv.Pamjet KE TU.