E reja nuk lë gjë pa thënë për Eni Çobanin: Ajo i mori lekët mamasë sime dhe e nxorri në…

LAJME

E reja nuk lë gjë pa thënë për Eni Çobanin: Ajo i mori lekët mamasë sime dhe e nxorri në…

Një qytetare ka de noncuar dhe ka hedhur aku za të rënda ndaj Eni Cobanit.

Denoncuesja ka dërguar një mesazh në redaksinë e JOQ ku tregon se pasi ka bërë një koment,hapeni-ree.klamn, dhe ndiiq-videon,e lajmit, ku ka dhënë opinionin e saj mbi rubrikën “Shihemi në G jyq” tek emisioni “E Diela Shqiptare”, avokatja Eni Çobani i ka shkruar mesazh privat.

Zonja ka dërguar dhe një “screenshot” nga biseda, ndërsa shprehet se avokatja në fjalë i ka bërë pre sion që të mos shkruaj më, duke e cilësuar “të degj eneruar”.Sipas saj, avokatja i mori paratë nënës së saj, por çështjen nuk ia zgjidhi.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..