E Reja Nuk Lë Gjë Pa Thënë Për Eni Çobanin: Ajo I Mori Lekët Mamasë Sime Dhe E Nxorri Në…

LAJME

E Reja Nuk Lë Gjë Pa Thënë Për Eni Çobanin: Ajo I Mori Lekët Mamasë Sime Dhe E Nxorri Në…

Denoncuesja ka dërguar një mesazh në redaksinë e JOQ ku tregon se pasi ka bërë një koment,hapeni-ree.klamn, dhe ndiiq-videon,e lajmit, ku ka dhënë opinionin e saj mbi rubrikën “Shihemi në G jyq” tek emisioni

“E Diela Shqiptare”, avokatja Eni Çobani i ka shkruar mesazh privat.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Zonja ka dërguar dhe një “screenshot” nga biseda, ndërsa shprehet se avokatja në fjalë i ka bërë pre sion që të mos shkruaj më, duke e cilësuar “të degj eneruar”.Sipas saj, avokatja i mori paratë nënës së saj, por çështjen nuk ia zgjidhi.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…