E papritur/ Gruaja bën 30 fluturime me avion pa harxhuar kokërr lekë: Lëvizja për qejf..!!

LAJME

E papritur/ Gruaja bën 30 fluturime me avion pa harxhuar kokërr lekë: Lëvizja për qejf..!!

E papritur/ Gruaja bën 30 fluturime me avion pa harxhuar kokërr lekë: Lëvizja për qejf..!!
Marilyn Hartman ka bërë 30 fluturime me avion duke mos paguar as njëherë biletën.Gruaja u k ap një herë nga a utoritetet por s’donte t’ia dinte.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Por, pavarësisht gjithçkaje, ajo vendos të provojë përsëri fatin e saj dhe të përsërisë udhëtimet e saj të pa li gjsh me. Mirëpo ajo aq e pati, pasi Marilyn u k ap në një nga aeroportet më të ngarkuar në vend.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..