E njohim si Meri Shehu, s’do ta besoni si quhet në të vërtetë astrologia e njohur

LAJME

Një prej astrologeve më të njohura në Shqipëri është Meri Shehu.

Ajo ka qënë përherë e ftuar në programe të mëngjesit, apo pasdites, për të informuar të gjithë ata që besojnë në parashikimin e horoskopit dhe astrologji.

Megjithatë askujt nuk i kishte shkuar në mendje se Meri, nuk quhet realisht Meri.

Ajo ka rrëfyer pak nga jeta e saj në emisionin “Rudina” në vitin 2016 dhe ka treguar se Meri është emri i pagëzimit, ndërsa emri i saj i vërtetë është Valbona, shkruan meganews.al.
Kjo ishte edhe një surprizë për Rudinën, e cila edhe pas një njohjeje të gjatë, nuk kishte qënë në dijeni të këtij fakti.
Intervista me Rudinën, në minutën e 25- të rrëfimi: