E njihni bimën në fjalë? Merja : Ja se si mund ta përdorni atë për të mbajtur mëlçinë larg nga dhj amosja

LAJME

Specialisti i bimëve mjekësore, Ylli Merja ka folur sot për problemet e mëlçisë dhe trajtimet e saj. I ftuar në emisionin “Vila 24” moderuar nga Androniki Kolka, Merja tha se mëlçia duhet ruajtur nga dhjamosja dhe vi. ruset.

Sipas tij indet e këtij organi dhjamosen kur kemi të bëjmë me lloje të ndryshme ushqimesh aq sa mëlçia nuk i indetifikon dot për të dërguar tretësit e posaçëm. Gjatë bisedës, Merja tha se “ala. rmi” duhet ndezur kur fillojnë të varet barku dhe mëlçia e hu mb fuknsionin e saj.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Merja veçon bimën e tambëlgja. kut për të pastruar mëlçinë duke pirë çaj 3 herë në ditë me një shkëputje të shkurtër e më pas duke iu kthyer kurës edhe për 15 ditë të tjera. Më tej Merja rendit edhe këshilla për një mëlçi të pastër e të shëndetshme,do t’iu jemi mirenjohes nese do te na ndihmonit që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë.Faleminderit për mirkuptimin SHQIPE.