E mbani mend vajzen shqiptare qe u martua me nje djale me ngjyre? E dhi.mbshme cfare ka ndodhur me te..!!!

LAJME

E mbani mend vajzen shqiptare qe u martua me nje djale me ngjyre? E dhi.mbshme cfare ka ndodhur me te..!!!

E mbani mend vajzen shqiptare qe u martua me nje djale me ngjyre? E dhi.mbshme cfare ka ndodhur me te..!!!Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓ artikulli vazhdon..

Një vajzë shqiptare shkoi për studime në Londër dhe atje njohu dashurinë e jetës, Henrin.Sic tregon ajo pas shumë vitesh si miq Henri i kishte bërë pyetjen “Të besdis ngjyra ime”.Përgjigja e saj ishte një pu thje.

Pas dy vitesh mar.rëdhë nie, ajo mbeti shta.tzënë por prindërit i kërkuan ta abortonte pasi nuk mund të pranon një dhëndër me ngjyrë..LEXO ME TEPER