E mbani mend Kasandrën aktoren e njohur që na la të gjithve gojë hapur? Kështu duket ajo sot

LAJME

E mbani mend Kasandrën aktoren e njohur që na la të gjithve gojë hapur? Kështu duket ajo sot .

Aktorja e njohur Koraima Torres, e njohur ndryshe me rolin e saj Kasandra mbushi, ka mbushur 47 vj eç në q ershor të këtij viti .

Dhe ajo ende duket f antastike. Dihet që aktorja stërvitet rregullisht, dhe rezultatet m und të shihen në fotografitë e saj në Inst agram, dhe tani aktorja e f amshme po përflitet për fotografitë e saja me bikini. Disa nga ko mentet janë se koha me të vë rtetë ka nd aluar për të, pavarësisht moshës së saj, ajo duket mahnitëse .Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..