“E kapa duke me tradhtuar me tjetrin”, Bujar Qamili rrëfen zhgënjimin e jetes

Bujar Qamili, së fundmi ka rrëfyer një histori të pa treguar më parë të jetës së tij private. I ftuar në emisionin ‘Glamour Zone’, këngëtari i mirënjohur shkodran, zbuloi për moderatoren Ester Bylyku, se shumë vite më parë u zhgënjye kur kapi mat ish të dashurën në krahët e një djali tjetër.

Ester Bylyku: A je zhgënjyer ndonjëherë nga ndonjë person që ti e ke dashur shumë?

Bujar Qamili: Kam patur dikur një të dashur, dhe e pash me dikë tjetër. Më zhgënjeu. Kam thënë: ” Si e bëri kjo këtë punë?”