E Ka Thënë Që Është Shqiptar/ Aktori I Njohur I TelenOvelave Turke Po NdAhet Nga Gruaja- Po Shqiptari Se Lë Gruan Mor Lum Miku

Aktorët e telenovelave turke Burak Ozçivit dhe Fahriye Evcen janë vendosur në qendër të vëmendj es pasi po përfliten sërish se po shkojnë drejt d ivorcit.

Dy shimet duket se janë shuar ditën e sotme. Burak ka postuar një foto me të voglin e tyre dhe vëmendjen e mori komenti i Fahriye, e cila shkruan ‘Qetësi’, për të treguar se ata i falin paqe e qetësi.

Mediat turke rapor tonin ditë më parë se pas vd ekjes së të atit Fahriye ra në d epresion pdhe Burak i ka kërkuar asaj që të ndiqte disa seanca te ps ikologu, mirëpo bashkëshortja e tij nuk ka qenë e këtij mendimi. Po ashtu, u tha se pr oblemi më i madh i çiftit ishte edukimi i djalit të tyre, duke mos pasur pajtues hmëri në lidhje me rritjen e tij dhe si pa sojë kanë përjetuar shumë konf likte.