E FUNDIT: Historia Që Do Iu Prekë Shpirtin, Çifti Shqiptar Me Aftësi Të Kufi’zuara U Bënë Prindër 50 Vjeç

LAJME

E FUNDIT: Historia Që Do Iu Prekë Shpirtin, Çifti Shqiptar Me Aftësi Të Kufi’zuara U Bënë Prindër 50 Vjeç

E FUNDIT: Historia Që Do Iu Prekë Shpirtin, Çifti Shqiptar Me Aftësi Të Kufi’zuara U Bënë Prindër 50 Vjeç

Të dy u përfshinë në dy aksidente automobilistike të cilat në këtë rast, u bënë shkak i mirë, përtej vështirësive, që Zenepja dhe Gëzimi të përfundonin në karrige me rrota e me shumë sfida të nisnin jetën e re.

Pasi nisën të stabilizoheshin, 13 vite më parë njohën njëri-tjetrin në një qendër sociale. Disa kohë ata ishin thjesht miq, më pas u dashuruan dhe nisën bashkëjetesën, me shpresën si çdo çift për të krijuar familje e për t’u bërë prindër.