E dëgjoi në gjumë teksa fliste, gruaja zbulon me kë ishte martuar: Ai e kishte bërë me një vajzë të vogël dhe me pas i kishte marrë jetën..!!

LAJME

Pas shumë vitesh një grua franceze zbuloi se kush ishte në të vërtetë se kush ishte burri me të cilin ajo ishte martuar.

Në vitin 2003 një vajzë vetëm 9 vjeçe u largua pa lënë asnjë gjurmë.Estelle Mouzin, 9 vjeç nuk u kthye në shtëpi pas shkolle, por gruas në fjalë nuk do i shkonte në mendje se atë mund ta kishte marrë burri i saj. Pas shumë vitesh gruaja zbuloi se çfarë kishte ndodhur me vajzën dhe dëshmoi se çfarë kishte bërë burri i saj.Pamjet ne linkun me poshte.

Ai e kishte marrë vajzën e vogël e kishte bërë me z or me të dhe më pas i kishte marrë edhe jetën. Gruaja e dëgjoi teksa fliste në gjumë dhe më pas nisi kërkimet, por trupi i vajzës së vogël nuk u gjet. Ai nuk tregoi se ku e kishte çuar.Pamjet ne linkun me poshte.

Kjo është një nga ngjarjet që ka tro nditur më shumë Francën, gjithë këto vite.Pamjet ne linkun me poshte.