E birësuan shumë të vogël, vajza kalon 10 vjet rrjesht duke kërkuar prindërit por ne fund zbulon se ka edhe….

LAJME

Iu deshën mbi 10 vjet që ajo të gjente prindërit e saj të lindjes dhe tre vëllezërit e motrat që ajo kurrë nuk e dinte se ekzistonin.

Zbuloni historinë pre.kë.se të kësaj gruaje të vendosur për bi.rësim , siç raportohet nga media britanike Metro.
E vendosur për birësim menjëherë pas lindjes, Samantha Thomas kërkoi të kuptonte për dhjetë vjet. Pas gjithë kërkimeve të saj, ajo më në fund takon prindërit e saj biologjikë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Samantha kaloi dhjetë vjet në kërkim për të gjetur prindërit e saj. Me zbulimin e saj, ajo kuptoi se kishte tre vëllezër e motra të cilët nuk e dinin se ajo ekzistonte. Nëna e dy fëmijëve jetonte më shumë se 1.000 km nga Eddie dhe Valerie, prindërit e saj biologjikë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Këta të fundit ishin përkatësisht 19 dhe 20 vjeç kur ai lindi dhe e la atë sepse nuk kishin burime për ta rritur siç duhet. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..