E bija qan pasi i ati i saj dha shpirt teksa po punonte: Ma morën babin, ai ..

LAJME

E bija qan pasi i ati i saj dha shpirt teksa po punonte: Ma morën babin, ai do diplomohej këtë vit

E bija qan pasi i ati i saj dha shpirt teksa po punonte: Ma morën babin, ai do diplomohej këtë vit

Vajza e 45-vjeçarit shqiptar, i cili h umbi j etën dy ditë më parë nga rryma elektrike ka thënë se ga bimi nuk ishte i babait të saj, por i personave që po punonin me të.

“Po jetojmë në një çm enduri. Po mundohemi të organizojmë udhëtimin e fu ndit të babait për në Shqipëri. Këtë punë e bënte prej shumë vitesh. Në fakt, këtë vit do të mbaronte shkollën e elektriçistit, do të diplomohej dhe nuk do të ngjitej më nëpër shtylla”.Pamjet ne linkun poshte