Duken si ç.ifti më përfekt, por Bieta Sulo qenka ndarë nga Albani, ja çfarë ka ndod hur..!!

LAJME

Duken si ç.ifti më përfekt, por Bieta Sulo qenka ndarë nga Albani, ja çfarë ka ndodhur..!!

Duken si ç.ifti më përfekt, por Bieta Sulo qenka ndarë nga Albani, ja çfarë ka ndodhur..!! Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Duken si ç.ifti më përfekt, por Bieta Sulo qenka ndarë nga Albani, ja çfarë ka ndodhur..!! Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Bëhet fjalë për ç.iftin e njohur televiziv, Bieta Sulo dhe Alban Dudushi, një dashuri prej vitesh, të cilët i bashkon edhe televi zioni..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet