Donte ti propozonte për martesë të dashurës, shqiptari i vë flakën shtëpisë

LAJME

Donte ti propozonte për martesë të dashurës, shqiptari i vë flakën shtëpisë

Donte ti propozonte për martesë të dashurës, shqiptari i vë flakën shtëpisë
Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:JA DHE VIDEO:

Një propozim për martesë i dalë jashtë kontrollit- kjo është historia e një shqiptari i cili pasi kishte përgatitur çdo gjë për t’iu ulur në gjunjë të dashurës e për t’i kërkuar të martohej me të, shtëpia i mori flakë.

Lajmi, i cili ka pushtuar rrjetet sociale ka në qendër të vëmendjes një 26-vjeçar me origjinë shqiptare, Albert Ndreu, i cili jeton në Britaninë e Madhe .. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE