Do vini duart në kokë! S’do e besoni dot sa pasaporta dhe udhëtime ka kryer deri tani Ermal Fejzullahu

LAJME

Ermal Fejzullahu është një ndër artistët më të dashur për publikun shqiptar dhe jo vetëm. Këngëtari para pandemisë thuajse çdo mbrëmje ishte i ftuar në lokale të ndryshme dhe si të gjithë këngëtarët ai ka udhëtuar në të gjitha vendet e botës.

Gjatë një interviste Ermali zbuloi një fakt shumë interesant përsa i përket udhëtimeve të tij në vende të ndryshme për të performuar.

“Që nga mosha 14-vjeçare unë kam dal nga shtëpia duke këndu nëpër krejt botën, i kam 2100 fluturime dhe 18 pasaporta”, ka thënë Ermali .Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Më herët Ermali ka rrëfyer se gjatë një koncerti ku ishte I ftuar me Sinan Hoxhën në vend të pagesës “Cash” atyre të dyve u është ofruar dr ogë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..