Do Qani! Historia E 90-Vjeçares Të Bra.Ktisur Nga Familja Që Po Emocionon Botën, I Ndodh…

LAJME

Do Qani! Historia E 90-Vjeçares Të Bra.Ktisur Nga Familja Që Po Emocionon Botën, I Ndodh…

Një grua në moshën 90-vjeçare, e ka gjetur veten të de tyr ua r të paguajë një gj o bë prej 250 euro në javë, pa patur asnjë fa j.
Agnes Maples, është emri i gruas së moshuar, e cila ishte e d et yru ar të jetonte në praninë e mbetjeve brenda dhe jashtë shtëpisë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por e gjitha kjo situatë ishte krijuar në të vërtetë për shkak të sjelljes së të afërmve të saj, të cilët edhe pse ishin në dijeni për pr o bl em et dhe nevojat e saj, e kishin lënë të jetonte aty. Edhe pse gruaja nuk ishte në gjendje të kujdesej as për veten./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet