Do bësh një fëmijë tjetër’ Rudina Dembacaj si rrallëherë flet për planet e së ardhmes: Unë do bëj dhe…

LAJME

Rudina Dembacaj prezantuesja me e perfolur ne portale.

Asaj i eshte bere nje pyetje nga ndjekësit “Do bësh një fëmijë tjetër”, ishte një ndër pyetjet që iu bënë.
Ndersa Rudina eshte pergjigjur:“Poooo, por pak më vonë! Aman se Marku s’ka muhabet tjetër.

Ndërsa një tjerë i shkruante ‘Lum Mark Frroku që të ka”
‘Lum unë që e kam’ i shkruan moderatorja.
Kujtojmë që Rudina ka një vajzë, Viktoria, me ish-bashkëshortin, Aleks, ndërsa Marku është baba i tre fëmijëve.

Megjithate ne i urojme dite te bukura se bashku.pamjet ne linkun me poshte.