Dikur “i vinte fla.kën” emiѕionit të Çanit, ѕhihni si ka ndrуѕhuar trupi i Iva Alikos: Nuk e di më pëlqejnë femrat аро meѕhkujt… (FOTO)

LAJME

Dikur “i vinte fla.kën” emiѕionit të Çanit, ѕhihni si ka ndrуѕhuar trupi i Iva Alikos: Nuk e di më pëlqejnë femrat аро meѕhkujt… (FOTO)

Iva Aliko, fotomodelja që “çmendte” fansat me format e saj sen sua le, sot ka bërë një ndr yshim rrënjësor me jetën e saj.

Ajo është sot e ftuar në “Zonë e Lirë” ku ka treguar edhe për këtë nd ryshim rrënjësor. Aliko i ka lënë pas pozat seksi me forma bom bast ike duke iu futur sportit të “Bodybuilding”, ku para pak ditësh është shpallur kampione në këtë sport, për Shqipërinë.

Çani e ka pyetur shumë në lidhje me këtë ndryshim, duke e nga cm uar dhe për orientimin e saj se ks ual, nëse ka ndryshuar apo jo, nëse ndihet më shumë burrë se sa grua.
Aliko tha se është femër, por nuk mund të japë një përgjigje se cila gjini i pë lqen më shumë.