Digjet “Burger King” në Prishtinë, pamje nga vendngjarja

Është përfshirë nga zjarri lokali i “Burger King” që ndodhet te kompleks “Ramiz Sadiku” në Prishtinë.

Në vendin e ngjarjes kanë shkuar ekipet e policisë dhe zjarrfikësve.DTV