Dha para që ti linin gruan shtatëzënë, d.ështon 72 herë dhe ajo që zbulon më pas është sh*kuese

LAJME

Dha para që ti linin gruan shtatëzënë, d.ështon 72 herë dhe ajo që zbulon më pas është sh*kuese

Ngjarja ka ndodhur në Shtutgart, Gjermani ku Demetrius Soupolos bashkë me bashkëshorten e tij vendosur të kenë një fëmijë. Pamjet KE TU

Pas disa tentativash të dështuara ata i janë drejtuar mjekut, ku pas disa analizash ka dalë se Demetrius Soupolos ishte steril dhe se nuk mund të bënte fëmijë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Pasi janë qetsuar Demitris ka vendosur të paguaj fqinjin e tij për lënë gruan e tij shtatzanë, i cili ishte i martuar dhe me 2 fëmijë. Pas 72 tentativash të dështuara fqinji i tij iu drejtua po ashtu një vizite mjeksore ku dhe ky i fundit ka dalë steril. Kjo përgjigje e ka shokuar tërësisht fqinjin.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…