Delinda Disha befason para femijeve :Burri nuk me zh.vesh më, ka filluar të më

LAJME

E ftuara e parë e sezonit të katërt të spektaklit “Në ku.rthin e Piter Pan” ishte aktorja e humorit Delinda Disha, e cila nuk i shpëtoi pyetjeve “pikante”, që zgjodhi t’i përgjigjej me humor.

“Mua mami më ka thënë që burri jot është stilist të Klani. Po ai të vesh, edhe të zhvesh?”, e pyeti një nga fëmijët.

“Shiko zemra ime, unë bashkëshortin tim e kam njohur duke më veshur dhe duke më zhv.e.shur në skenë, sepse ai është kostumograf. Po tani ka bërë pak ftohtë dhe vetëm më vesh, nuk më zh.v.esh”, u përgjigj Delinda.Pamjet ne linkun me posht.