Dashuria e madhe e një 15-vjeçarje për familjen e saj: Unë e mami nuk hamë bukë, kursejmë për vëllain e motrën e vogël

LAJME

Dita e saj më e vështirë ka qenë vdekja e të atit. Një aksident ia mori dhe së bashku me të diçka u thye.

Etmonda është 15 vjeçe. Jeton me nënën, motrën e vëllain e vogël, në një godinë që dikur shërbente si vend për të mbledhur barin e lopëve në Kamëz.

Nuk ndodhet shumë kilometra larg, por fare pranë kryeqytetit të vendit, Tiranës. Pavarësisht, jeta e saj është një grumbull vuajtjesh e mbi të gjitha, një luftë me urinë dhe varfërinë.

Etmonda: Jetoj me mamin motrën e vëllain. Babit i ndodhi një aksident e për fat të keq vdiq. Vdekja e tij ka qenë një tragjedi shumë e madhe për ne, një tmerr i paparë. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Nuk kemi asnjë njeri tjetër tashmë, përveç mamit, motrë e vëllait. Ëndrrat e mia u thyen në atë moment kur ndodhi aksidenti i babait. U thyen të gjitha ëndrrat e mia. Dëshira ime ka qenë që asnjë nga familja të mos ndahej, të ishim të gjithë bashkë që të mund të luftonin të gjithë këto gjëra.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..