Dalin detajet nga ngjarje e rëndë në Fushë-Krujë/ Ja si u tentua t’i merrnin jetën biznesmenit të fasonerisë, janë gjetur….

LAJME

Dalin detajet nga ngjarje e rëndë në Fushë-Krujë/ Ja si u tentua t’i merrnin jetën biznesmenit të fasonerisë, janë gjetur….

Janë mësuar të tjera detaje nga p lago sja e pronari të biznesi fason këtë mbrëmje në qytetin e Fushë-Krujës. Sikundër raportohet, Arben Dedja, u q ëll ua me ar më zja rri, brenda ambienteve të biznesit të tij, nga persona ende të paidentifikuar. Dyshohet se një person ka hyrë në brendësi të ambienteve dhe ka qëll uar ndaj biznesmenit.

Familjarët nuk kanë asnjë dijeni lidhur mbi ngjarjen, ndërkohë që i p la gos uri ndodhet në sallën e ope rimit në spitalin e Tra umës. Biznesi mësohet se është në një magazinë të marrë me qera.