Çdo Ditë E Bëj Të Qajë Nusen E Djalit, Ajo Ka Qen E Fejuar Me Tjetër Kënd E Mua Me Pengon Kjo Gjë… Historia Qe Po Çmend Te Gjithë

LAJME

Çdo Ditë E Bëj Të Qajë Nusen E Djalit, Ajo Ka Qen E Fejuar Me Tjetër Kënd E Mua Me Pengon Kjo Gjë… Historia Qe Po Çmend Te Gjithë

Çdo Ditë E Bëj Të Qajë Nusen E Djalit, Ajo Ka Qen E Fejuar Me Tjetër Kënd E Mua Me Pengon Kjo Gjë… Historia Qe Po Çmend Te Gjithë

Edhe reja ime nusja e djalit tim,teper shum i kam folur e i kam then djali im mos ma helmo zemren me ket nuse se nuk po ma don zemra.Jo moj nan tha nuk po ta helmoj zemren po nuk po e di se qka po te pengon ty kjo puna pse ka qen e fejuar me heret.Me tha mu nuk po me pengon e as ty nuk duhet me te pengu asgje hiq.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Po mu po me pengon o bir se ti ke qen djal beqar po te kishe qen edhe ti i fejuar apo i maartuar ndoshta do te ishin gjerat me te kuptushme,por ti ke qen i lire si pllume e keto gjera nuk duhet te perzihen mes vete keshtu i thash djalit,po me tha nan mos me nguc te lutem sepse e dua dhe nuk lun rol per mua a kam qen un apo kjo e fejuar tek e mramta un e dua dhe kjo me done.Nuk kisha se qfar ti them tjeter gje,por nisa luften me nusen e djalit. Shtyp ne rek lame dhe lexo statsuin e plote.