Caslli r eagon ndaj gruas së Veliajt: Shqiptarët nuk do të çu diteshin nëse vjehrra juaj do të kish ruajtur në sënduk edhe një apartament për ju

LAJME

E lëçitura e perëndimit, a rroganca nuk është argument.

E lëçitura e perëndimit, duhet të jeni më e përmbajtur në reagime publike. Ju nuk jeni thjesht vajza e lëçitur e perëndimit që rrjedh nga një derë e madhe në Shqipëri, por njëkohësisht edhe bashkëshortja e kryebashkiakut, ose sikundër do të shprehej kryeministri: “ gjysma më e mirë e Erion Veliajt”.

E kuptoj faktin që studimet e thelluara në perëndim kanë ndikuar rrënjësisht në lartësimin e mendjes suaj dhe kjo duket qartazi nga zgjvedhjet dhe zgjidhjet që keni bërë në jetë, por në rastin konkret,

jeni e shtrënguar të jepni një përgjigje lidhur me një pronë që është në emrin tuaj.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..