Burri filmon momentin e lindjes por kur shohin videon më vonë i habit shumë infermierja

Të kesh binjakë është lumturi ,por nga ana tjeter edhe stres.

Per fat te keq, asnjë nga vëllezërit e motrat e mia të martuara nuk ka pasur binjakë , por unë kam dëgjuar nga të gjithë miqtë e mi se ata vërtet sjellin dyfishin e lumturise për familjet e tyre.

Erica Newschafer, e cila priste binjaket e saj, kishte lindur edhe një grup tjeter binjakësh katër vjet më parë, Kai dhe Mia.

Ajo kishte edhe nje vajze me te madhe Mylee. Burri i saj i dashur Weston filmoi çdo moment të lindjes së saj dhe arriti të kapte një moment qe te ngroh zemren.

Dy binjakë, dy here.

Erica dhe Weston Newschafer me pesë fëmijët e tyre.

Në të vërtetë procesi i lindjes se Ericas (lindja e saj e dytë natyrale) zgjati vetëm tre orë.

Për të filmuar të gjithë ngjarjen, Weston arriti në spital me kompjuterin e tij, iPad, dhe aparatin GoPro.

Edhe infermierët ishin të habitur.

Ata fluturonin dhe brohorisnin nga gezimi kur lindi cifti i binjakeve.

Erica dhe djemtë e Weston, Kale dhe Kane ishin të lumtur dhe të shëndetshëm.