Brenda 7 Minutave Live Në Emision Arrin 8.7milion Shikime Kjo Video, Ja Arsyeja..

LAJME

Brenda 7 Minutave Live Në Emision Arrin 8.7milion Shikime Kjo Video, Ja Arsyeja..

Një emision live i organizuar në Kili nga Juan Carlos Valdivia dhe Pedro Bastidas ka marrë shumë vëmendje

Ajo mori një kahje interesante kur aty erdhi modelja Fran Unduragga, duke bërë mjaft skena të nxehta dhe duke bërë strip në këtë emision, shkruan Daily Star.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

transmeton lajmi.net.Unduragga e veshur me një fustan blu, fillon ta zhvesh Pedron dhe më pas edhe fillon t’a puth atë.Më pas Pedro kthehet nga kaerat kinse për të kërkuar ndihmë.Kjo video është parë shumë herë dhe është komentuar mjaft shumë… Shtypni ne foton poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet dhe ndiqni ato.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…