Blendi Fevziu tregon të vetmin konkurrent që ja ka frikën ne Shqiperi

LAJME

Gazetari i njohur Blendi Fevziu është një nga gazetarët më të aguar dhe më të suksesshëm sot.

Autor i tashmë disa librave, Blendi është shprehur rreth rivalitet që ndjen apo jo nga emisionet me karakter politik dhe gjithashtu nga kolegët e tij gazetarë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

“Unë kam konkurrencë nga e hëna të mërkurën 22:00 me 23:15 dhe të enjten 21:00 me 23:00. Çdo lloj emisioni, çdo emër moderatori, e madje dhe çdo fillim apo telenovelë janë konkurrentë shkruan panorama.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Të enjteve ajo që më shqetëson është një telenovelë turke e Klan Plus”,-u shpreh Fevziu.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..