Bie në koma pasi lind fëmijën, zgjohet pas 7 vitesh dhe takon vogëlushen e saj për herë të parë

LAJME

Një histori e trishtë , ku Danijela Kovacevic shkoi në spital për të lindur fëmijën e saj dhe për shkak të disa problemeve gjatë lindjes, 25-vjecarja bie në koma. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Gruaja që prej vitit 2009 ka qëndruar në spital pa u përmendur, por fal mjekimeve dhe avancimit të mjekësisë, ajo arriti të zgjohet pas 7 vitesh në koma, duke takuar kështu për herë të parë vajzën e saj, shkruan daily mail. Ndërsa babai i saj ka rrëfyer se Danijela u zgjua në fillim kishte shtuar shumë kile, e ndërsa tani është shumë e gjallë dhe plot energji.

Një histori e trishtë vjen nga Serbia, ku Danijela Kovacevic shkoi në spital për të lindur fëmijën e saj dhe për shkak të disa problemeve gjatë lindjes, 25-vjecarja bie në koma. Gruaja që prej vitit 2009 ka qëndruar në spital pa u përmendur, por fal mjekimeve dhe avancimit të mjekësisë, ajo arriti të zgjohet pas 7 vitesh në koma, duke takuar kështu për herë të parë vajzën e saj, shkruan daily mail.

Ndërsa babai i saj ka rrëfyer se Danijela u zgjua në fillim kishte shtuar shumë kile, e ndërsa tani është shumë e gjallë dhe plot energji.