Banane me uje te ngrohte per kilogram te tepert!? Perdoreni per vetem 7 dite dhe do largoni….

LAJME

Tani më shumë se kurrë njerëzit përpiqen të gjejnë mënyrat më efe ktive dhe të shpejta për të dj egur kilogramët e tepërt. Kjo për faktin se ditët me diell kanë tr okitur dhe pushimet janë tashmë shumë afër.

Një trup pe rfekt është sigurisht dë shira e të gjithëve. Ka disa kombinime u shqimesh që bëjnë m rekulli dhe ju bëjnë të dukeni pe rfektë brenda një periudhe të shk urtër kohore. E kishit menduar se bananet dhe uji i ng rohtë mund t’ju ndihmojnë të keni trupin e ëndrrave tuaja?

Nëse jo, atëherë është koha ta provoni këtë dyshe f antastike, që është përdorur fillimisht nga një japonez me emrin Hitoshi Watanabe, i cili shkroi një libër ku tregoi se si h umbi 18 kilogramë me ndihmën e kësaj formule. Ky kombinim pë rshpejton m etabolizmin në mënyrë të çme ndur.
Ajo që duhet të bëni është të hani 2 banane në mëngjes dhe të pini 1 gotë ujë të ngrohtë.

U shqimet e tjera gjatë ditës mund t’i zgj idhni vetë, s igurisht të sh ëndetshme.
Shmangni v aktin e darkës dhe zëvendësojeni me 1 banane dhe 1 gotë ujë të ngrohtë. Gjatë ditës pini rreth 2 litra ujë. Kjo do t’ju nd ihmojë të elim inoni 5 kilogramë në vetëm 7 ditë.