Ardit Gjebrea tregon pengun më të madh të jetës: Më dhemb shpirti që…

LAJME

Moderatori i njohur Ardit Gjebrea ka nisur si çdo të dielë emisionin e tij “E diela shqiptare”.

Ndërkohë që ka qenë duke trajtuar një histori në rubrikën “Kam një mesazh për ty”, Arditi ka treguar edhe pengun më të madh që ka në jetën e tij. “E vetmja gjë që kam pishman në jetë është koha që nuk kam kaluar me fëmijët e mi, pasi kam qenë duke punuar.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Më dhemb shpirti për kohën e humbur me ta, ndonëse kam qenë duke punuar për ta. Sepse nuk e dimë sesa do të jemi ende këtu,”-u shpreh moderatori i njohur. Ai është babai i dy fëmijëve Jonit dhe Annës së vogël.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE