Aktorja turke rrë.q.eth me rrëfimin e saj: Babai na ka bërë shumë të kë.q.ija, qa.j kur i kujtoj sepse..

LAJME

Aktorja turke rrë.q.eth me rrëfimin e saj: Babai na ka bërë shumë të kë.q.ija, qa.j kur i kujtoj sepse..

Një nga aktoret turke me të dashura dhe më të njohura në Shqipëri, është padyshim Demet Ozdemir, e cila ka pasur role në disa nga telenovelat që janë ndjekur masi.vis.ht nga shqiptarët.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Së fundmi ajo luan në ‘Shtë.pia i.me, fati im’ ku paraqitet si Zejnep. Mirëpo, në një deklarët të fundit aktorja ka rr.ë m.b yer jo pak vëmendjen e ndjë.kë.sve, teksa është rikthyer në fëmijërinë e largët.

Dhe me sa duket, fëmijëria nuk është një periudhë shumë e dashur për aktoren pasi ajo nuk ruan kujtime të bukura.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…