Ajo që zbulon e la pa fjalë, njeriu përpiqet të rregullojë një grope në shtepin e tij.. [video]

LAJME

Surprizat vijnë kur më pak e prisni. Padyshim, kjo është arsyeja pse ato quhen surpriza.

Simon nuk do ta kishte menduar kurrë që shtëpia do ta bënte atë një subjekt me interes në vend. A keni qenë dëshmitar i një situate të tillë në jetën reale
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

imon tha, “Ai qartë nuk ishte shumë i shqe’tësuar për këtë dhe ai thjesht u ul atje derisa të shpër’thente çelja. Unë mendoj se është e mrekullueshme dhe dua ta pastroj dhe ta ruaj nëse është e shëndoshë nga ana strukturore. E pabesueshme të mendosh se e gjitha është bërë me dorë.

Partshtë pjesë e historisë sonë, prandaj duhet mbajtur.shfaq pamjet ne hapsiren rek4lamuese