Ajo Mbeti Shtatzënë Kur Ishte Vetëm 14 Vjeçe, Sot Është Duke Pritur Fëmijën E Saj Të 21-Të. Njihuni Me Familjen Që I Ka Lënë Të Gjithë Pa Fjalë

Ajo mbeti shtatzënë kur ishte vetëm 14 vjeçe, sot është duke pritur fëmijën e saj të 21-të. Njihuni me familjen që i ka lënë të gjithë pa fjalë

Njëzet janë tashmë bollëk, por familja Radford pret për fëmijën e njëzetenjëtë.
Familja më e madhe britanike përbëhet nga nëna Sue dhe babai Noel Raford dhe 21 fëmijët e tyre. Të dy bashkëshortët janë adoptuar që nga lindja, ajo është 42 vjeçe dhe ai është 47 vjeç.

Sue mbeti shtatzënë me Chris kur ajo ishte vetëm 14 vjeçe në vitin 1989 dhe ishte e vendosur të mbante fëmijën. Ata u martuan katër vjet më vonë dhe menjëherë pas martesës së tyre, vajza e tyre e dytë, Sophie, arriti.Pak më shumë se një vit më vonë mësuan se po pritnin për Chloe dhe që atëherë fëmijët kanë ardhur në një renditje të shpejtë.

Çifti tani ka 21 fëmijë dhe është definuar si familja më e madhe e Britanisë. Sue dhe Noel thonë se do të ndalojnë në 21 fëmijë, me një grup moshe që varion nga 28 vjet në 1 vit.

Kur e pyetën Sue çfarë do të thotë të jetë një nënë e kaq shumë fëmijëve, ajo u përgjigj: “Unë mendoj se mund ta bëja këtë, trupi im kthehet në normalitet disa muaj pas shtatzënisë. Mendoj se unë mund të kthehem në formë shumë shpejt!”.
Ne i urojmë bekime kësaj familje të madhe! /Përshtati: ShkodraNews