Aida Shtino rrë fehet si rrallë herë për të ves htirsite e jetës dhe u dedikon disa fjalë shqiptarëve

LAJME

Aida Shtino është një ndër gazetaret më të dashura në Shqipëri.

Ajo u bë shumë e njohur për emision që drejtonte.
Së fundmi në profilin e saj në rrjetet sociale ajo ka bërë një postim të ndjerë ku ka shkruar për jetën dhe vështi risë e saj. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Aida u ka dhënë mesazh shqiptarëve që mos të ndalen për të arritur ato që duan.
Postim i plote:Gjithcka ne kete bote eshte ne lidhje me njera tjetren.
Nese me sy duket se ka hapesire dhe largesi ndermjet gjerave , ne te vertete ne thellesi aty ku syri nuk deperton, gjerat jane te lidhura.

Prandaj gjithmone shikojini njerzit , gjerat , objektet me syrin e mendjes, pasi aty do te gjeni shpegim per gjithcka.
Jo gjithmone gjerat jane ashtu sic duken… Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Mos e haroni kete gjithmone mendoni se e verteta qendron ne thellesi.
Aty kerkojeni dhe jo ne siperfaqe. !