Ai e tha me të madhe ”Jam shqiptar”, gazetarja italiane ia thotë hapur aktorit të njohur: Do të dua gjithmonë!

LAJME

Ai e tha me të madhe ”Jam shqiptar”, gazetarja italiane ia thotë hapur aktorit të njohur: Do të dua gjithmonë!

Floriana Rullo, një gazetare për edicionin italian të “ Corriere della Sera” e kuptoi shumë shpejt interesin e audiencës italiane për Can Yaman dhe botoi një libër me titullin : ‘Can Yaman: Unë gjithmonë do të dua’

Libri kushton 12,9 euro dhe tregon për jetën dhe vepren e aktorit. Can Yaman, një ndër aktorët më të dashur për momentin, në Turqi dhe jo vetëm, ka deklaruar gjithashtu se është me origjinë shqiptare. Aktualisht, aktori, po luan në serialin “Bay Yanlis”, krah aktores Ozge Gurel.