Ah moj e shkretë, i futi në dhe me duart e saj dy fëmijët, nga një g.ab.im që e bëjmë të gjithë çdo ditë

LAJME

Një nënë i ka marrë jetën fëmijëve të saj, pa dashje, pasi u kishte pregatitur mëngjesin. Të ditur janë bërë vetëm emrat e fëmijëve Agustin dhe Maria.

U kishte dhënë mëngjesin para se të shkonin në shkollë, por pas dy orësh e marrin në telefon për t’i thënë se fëmijët e saj ishin në gjendje të rë ndë në spi tal.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Sipas mjekut, fëmijët ishin në gjendje të keqe dhe nuk mund t’i kontrollonte dot ethet e tyre për shkak të një b ak teri të quajtur s almo nelë.Ky bak ter është i pranishëm në ushqime dhe sh kat ërron o rganet e fëmijëve nëse ata konsumojnë ushqime të inf ektu ara.

Pas disa testeve, mjeku arriti në përfundimin se bak teri ishte marrë nga fëmijët në mëngjes.
E ëma kishte përdorur telefonin gjatë kohës që gatuante.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Telefonat përmbajnë bak tere që përfundojnë në ushqime dhe kanë pa soja fa ta le për shëndetin.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..