A pranon të martohesh me nënën time? Aktori i njohur bën propozimin e papritur në mes të emisionit, Ngjela i befasuar jep përgjigjen e menjëhershme

LAJME

A pranon të martohesh me nënën time? Aktori i njohur bën propozimin e papritur në mes të emisionit, Ngjela i befasuar jep përgjigjen e menjëhershme

Avokati Spartak Ngjela dha një intervistë ndryshe mbrëmjen e djeshme.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Teksa zbuloi edhe arsyen se përse nuk është martuar ende, Ngjela u provokua nga personazhi i Gilbertit që luan rolin e ‘Fevziut, se nëse do të pranonte që të martohej me nënën e tij, se dhe ajo është beqare dhe ai kishte edhe lek.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Përgjigjia e Ngjelës ishte direkt jo. “Po është nëna jote, jo. Intelekti trashëgohet nga nëna”, u përgjigj Ngjela. Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..