A ju kujtohet Xhihani i Gylserenit? Në jetën reale gruaja e tij qenka më e bukur, bashkë kanë edhe një djalë

LAJME

Seriali televiziv “Fate te kryqezuara” ka rrembyer zemrat e ndjekesve te telenovelave turke ne Shqiperi, e duhet thene se nuk jane te pakte ata.

Dy personazhet kryesore te ketij seriali ishin Xhihani dhe Gylsereni ne rolin e tyre si cift qe dashurohen krejt spontanisht ndersa nderthuren edhe me tematika te tjera.shfaq fotografite posht linkut

Emri i vërtetë i Xhihanit është Erkan Petekkaya, ndërsa familja e tij në jetën reale përbëhet nga bashkëshortja e cila quhet Didem dhe djalit Canos. Nje familje e bukur dhe mesa duket edhe me e bukur se ajo ne film.
Si mendoni?