“A e ke parë veten në pasqyrë”, Anita Haradinaj ofendon Ganiun para gjithë shqiptarëve (VIDEO)

Mbrëmjen e djeshme, Prime i BBVK ka nisur me diskutimin nëse mes dy konkurrentëve, Ganiut dhe Brikendës ka një pëlqim apo diçka më shumë se miqësi.
Por, të dy pohuarn se mes tyre ka vetëm shoqëri, e nuk ka ndonjë hapësirë për pëlqim.

Deri këtu gjithçka është në rregull, por më pas vjen komenti i opinionistes Anita Muçaj Haradinaj.

Kjo e fundit e ofendoi gazetarin duke e cilësuar të papërshtatshëm fizikisht me banoren Brikenda Karricaj. Mes kësaj, Anita tha se Brikenda është shumë e bukur, teksa iu drejtua Ganisë: ‘A e ke parë veten në pasqyrë’.

“O Gani, malin e ke marrë. Nuk dyshoj fare që me Brikendën ke vetëm raporte shoqërore, sepse Brikenda është kokrra e yllit, e ti nuk e di a e ke pa ndonjëherë në pasqyrë?”, ka qenë fraza që ngjalli shumë pakënaqësi brenda në shtëpi, por edhe në studio.

Këto fjalë janë marrë padyshim nga publiku i gjerë si një ofendim nga ana e Anitës për Ganiun dhe ka ngritur një revoltë në rrjetet sociale.