8 vite nga vd ekja mis terioze e SokoI Olldashit, ja çfare po ndodh sot me gruan e tij

LAJME

Ish deputeti i PD, Sokol Olldashi h umbi j etën gjashtë vite më parë në një aks ident në rrugën Elbasan-Tiranë.

Vd ekja e ish deputetit ishte një hu mbje e madhe për familjen dhe për këdo që e njihte dhe kishte punuar me të.

Olldashi bën 7 vite që është Iarguar nga kjo je të, ndërsa familja e tij bashkëshortja dhe djemtë janë treguar gjithnjë të rezervuar sa i përket ekspozimit në media. Ka qenë nëna e tij, Kozeta Olldashi dhe i vëllai Ardiani që shpesh ndajnë kujtimet e Sokolit.
Ndërkohë Enkelada, bashkëshortja vijon karrierën e saj si juriste dhe pedagoge.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Në një postim të shpërndarë nga vjehrra e saj, Kozeta zbulon se ajo do të jetë lektore në një trajnim të
rëndësishëm me temë “Sfidat dhe Perspektivat e Drejtësisë në Shqipëri”Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..