68 vjeçari tregon ilaçin për ko ronën: Kështu e shka.tërruam vi rusin më 1979, çfarë konsumoj unë çdo mëngjes

LAJME

Diten e shtune te jave s qe kaloi pens. ionistet paten mundesine te dilnin nje xhiro te shkurter me leje pas nje izo. limi disa javore.

Mirepo nga vezhgimi i bere ne kryeqytet nje nder te shumtet pen. sioniste qe ishin intervistuar ne rruge ishte rasti i nje te moshuari qe ka treguar se si kaloi tere keto dite.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Nder te tjerave ai ka treguar nje ilac qe ai ka perdorur dhe qe sipas tij duhet ta perdorin t gjithe kunder vi. rusit pasi ai ka thene se kjo kure ka ku. ruar edhe vi. rusin ne 1979.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“Bëj një orë vrap rreth shtëpisë në mëngjes, pastaj lexoj, pastaj ha drekë dhe bëj sërish vrap.
Kam përdorur mjaltë me qumësht, që e ngad. alëson mik. robin. Unë kam punuar mësues, dhe më 1979 u përhap vir. usi dhe një ndër elementët kryesorë për ta lu. ftuar ishte mjalti.
Më ka bërë shumë mirë kar. an. tina, se nuk kam përdorur shumë ushqim, kam rënë në peshë. Rama bëri shumë mirë që na dha liri për të dalë.”- tregoi ai DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Madje ai ishte i bindur se kjo situate me masa sigurie u ka bere mire shume te moshuarveqe kujtoi se po vinte ora 11 e do kthehej në shtëpi. Ai me optimizem tha se ky vi. rus do të kalojë, por duhet të kemi ku. jdes qe te kemi gjithmonë masa për këtë punë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“E vetmja gjë që e kur. oi viru. sin në Martanesh më 1979 ishte mjalti me qumësht, por mjaltë i mirë. Vi. rusi ka marrë shumë j. etë njerëzish edhe në 1950, edhe fëmijë”, tha i moshuari.Ndiqni videon e plote ne linkun me poshte: