Раѕ fitoreѕ së PS, ѕhрërthen Robert Aliaj: Atyre që votuan rilindjen iu duhet…

LAJME

Раѕ fitoreѕ së PS, ѕhрërthen Robert Aliaj: Atyre që votuan rilindjen iu duhet…

I mirënjohuri Robert Aliaj, pas rezultatëve të votimit të datës 25 prill, shkruan në Facebook se mentaliteti dhe kultura e këtij populli është i tillë që nuk lufton për të kërkuar ndryshime sociale….madje i duhet vetëm një furrë buke dhe një nevojtore” si vendin ideal për të vd ekur…

“Shqipëria është vendi ideal për të vd ekur. E di pse? Sepse një popull me një mentalitet të tillë që lu fton vetëm për bukën e gojës, nuk ka nevojë për kulturë, as ka arësye për të kërkuar ndryshime sociale. I duhet vetëm një furrë buke dhe një nevojtore”-shkruan Robert Aliaj.